Kauppoja

Ajattelin kerätä tänne listaa erilaisista kaupoista, joista saa kaikkea mahdollista käsityökamaa. Suurin osa kaupoista on pääkaupunkiseudulta, mutta muualtakin otetaan ehdotuksia vastaan erikoisemmista liikkeistä.

Hobby point
Käsityöhullun paratiisi. Kaupasta löytyy kaikkea mosaiikkikivistä nukkekoti tarvikkeisiin. Paljon tarvikkeita vaikka kankaanpainoon ja värjäykseen. Paljon korujen tekoon tarkoitettuja tuotteita. Itse ostan täältä usein sulkia, joita voi käyttää hatuissa koristeina sekä ryijypohjaa, jota käytän hattujen  kovikkeena. Myös hyvät kankaan kovetustuotteet.

Tikata
Kaikkea ompeluun liittyvää oheiskamaa. Täältä saa myös joskus hattuihin käyttämääni ryijypohjaa, mutta se on hintavampaa kuin hobby pointin. Hyvät lankavalikoimat vaikka kirjontaa varten. Myös korsetteja varten hyvät valikoimat erilaisia metalli- ja spiraaliluita.

Villihelmi sekä Helmiq
Korujen tekemistä varten oleva nettikauppa. Paljon erilaisia helmiä kaikista hintaluokista.

Tarjouspala
Tämä oli lempikangaskauppani monta vuotta vielä kun se sijaitsi Tikkurilassa. Nyt se on muuttanut järvenpäähän ja on vähän kauempana. Kuitenkin myy vähän erikoisempia kankaita ja olen löytänyt moneen mekkoon kankaat juuri täältä.

Virossa

Abakhan
Kangazungel
Kannad ja nööb